Ooit ben ik gestart met een winkel vol met handgemaakte kinderkleertjes en spulletjes maar er is veel veranderd. Ik ben nu vooral bezig met het maken van oorbellen en armbandjes van zoetwaterparels of halfedelstenen gecombineerd met zilver. Het is zo heerlijk om met natuurlijke materialen bezig te zijn en er iets moois van te maken.

Ik heb gemerkt dat de sieraden en kinderartikelen goed naast elkaar aangeboden kunnen worden. Het is een kleurig en gezellig geheel geworden.

 

 

Ik vind het heerlijk om naast mijn "gewone baan" ontspannen achter de naaimachine te zitten en fijne kinderdingetjes te maken. Om mijn eigen kleinkindjes niet te overvoeren ben ik gestart met een webshop.

De gierstonderleggers (ter voorkoming van afgeplatte hoofdjes) maak ik met advies van een antroposofisch arts in Haarlem. Zij heeft daarmee al heel goede resultaten behaald. Zelfs bij hoofdjes die al plat of scheef waren.

Met de droomkussentjes  ben ik begonnen toen mijn kleinzoon geplaagd werd door nare dromen. De kruiden in het kussentje blijken te helpen en het is sowieso als knuffel al een succes.

 

 

 

Artikel in HRLM Haarlemse stadsglossy nr 41 (2015)

© 2014 - 2017 Mevrouw Splinter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie