Klantenservice

 

Verzenden:
Verzenden binnen Nederland is gratis bij Mevrouw Splinter. Wij verzenden alles met PostNL en in de regel duurt het 2 werkdagen voordat uw bestelling bij u thuis is. Duurt het langer door onvoorziene omstandigheden dan zullen wij dat tijdig aan u doorgeven. 

Klachten:
We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@mevrouwsplinter.nl  
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retour zenden:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mevrouwsplinter.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Privacy:
Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Mevrouw Splinter. U dient zich ervan bewust te zijn dat Mevrouw Splinter niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Mevrouw Splinter respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wasvoorschrift:
De handgemaakte artikelen van Mevrouw Splinter kunt u het beste op de hand wassen en niet centrifugeren om vervorming te voorkomen (zie het etiket op de artikelen) Op een handdoek laten drogen dan blijven uw spullen het mooist.

 

Bij vragen kunt u contact opnemen met Mevrouw Splinter
E: info@mevrouwsplinter.nl 
T: 06 48735520

 

 

© 2014 - 2018 Mevrouw Splinter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie